Autostole

Vores specielle autostole henvender sig til børn med særlige behov og dækker brugervægt på op til 75 kg. Vi tilbyder både modificerede autostole fra det britiske Britax-Römer og den originale produkt ved navn KIDSflex fra det tyske HERNIK.

Alle vores specielle autostole er selvfølgelig crash-testede og CE mærkede.
Til hver autostol findes et bredt tilbehørssprogram, således at de fleste krav og behov kan imødekommes. Langt det vigtigste ved en autostol til børn med handicap er en velfungerende 5-punktssele. Vi tilbyder både små og store autostole med 5-punktssele til børn med særlige behov, da dette er en vigtig funktion som oftest er udfordrende at finde frem til.

Vores mest populære tilbehør er en nyudviklet drejekonsol med en højde på kun 1,2 cm, som gør at store stole med drejekonsol også kan installeres i mindre biler. Vores autostole yder altid optimalt støtte ved hjælp af forskellige tilbehør og stolens funktioner.

Ved at klikke på nedenstående billeder kan I læse mere om de enkelte stole. Vi ser frem til at tage imod jeres forespørgsler og interesse. Kontakt os venligst på telefon (+45 6066-7651), email (hk@hk-care.dk).